Piva Tankneutralisatie,
saneert elke mazouttank met milieuvriendelijk BIOFILL

Ontvang een Prijsopgave

Piva Tankneutralisatie in Kampenhout (Vlaams-Brabant) biedt een nieuwe manier om brandstoftanks op te vullen: BIOFILL©


Biofill© is een Aminoplast hars op waterbasis en dus onschadelijk voor mens en natuur. Sterker nog als u later de stookolietank toch uit de grond haald, kan het ingespoten Biofill hars gratis gerecycleerd worden.


Na het reinigen van de tank wordt er een lange buis tot achteraan de tank geschoven waar het hars wordt geïnjecteerd, zo wordt het hars overal in de tank gelijkmatig verdeeld, dit garandeert een 100% opvulling! 


De drukvastheid (RG)van Biofill hars kan ter plaatse aangepast worden en zo hard gemaakt worden als u zelf wil! Doorgaans wordt de drukvastheid RG 18 gemaakt om brandstoftanks op te vullen .


Ook oude rioleringen en allerhande holle ruimten kunnen worden opgevuld, zelfs verzakte vloeren kunnen wij liften tot op het gewenste niveau!!! 

BIOFILL neemt het volume van de tank volledig aan en heeft de eerste dag al een hoog eigen gewicht, zodat uw brandstoftank zeker niet naar boven komt drijven als het grondwaterpeil stijgt. 


BIOFILL is een milieuvriendelijkere oplossing, omdat het milieuneutraal is én gerecycleerd kan worden. Onze medewerkers hoeven geen maskers of speciale pakken te dragen als ze een tank opvullen, omdat er geen enkele gevaarlijke stof vrijkomt. 


BIOFILL kan na bewerking opnieuw gebruikt worden. U kunt het gratis laten recycleren als u later uw brandstoftank laat verwijderen. 


Wilt u meer weten over Biofill, neem dan contact op met Piva Tankneutralisatie!

Waarom de tank na reiniging opvullen met BIOFILL?

recycle

Recycleerbaar

100%

als natuurproduct

bio

Biologisch

Niet chemisch maar biologisch

ovam

Erkend

Erkend tankwerker SV000792

100%

Opvulling

100% opvulling met attest

Stop de natuur in uw tank! 

Logo biofill

Hét alternatief voor
PU-schuim of zand! 

Vraag je offerte aan! 

Reiniging, verwijdering of opvulling van uw brandstoftank overal in Vlaanderen. Vraag nu een offerte aan voor een tankopvulling met BIOFILL 

Ontvang een Prijsopgave

Wilt u meer weten over Biofill,
neem dan contact op met Piva Tankneutralisatie!

BIOFILL, dé oplossing om brandstoftanks buiten dienst te stellen